пятница, 3 апреля 2020 г.

e-mail od Ivana

Začátek přeposílané zprávy:
Od: zelenkova.czs.lysolaje@seznam.cz
Datum: 2. března 2020 23:40:02 SEČ
Komu: cuka.ivan@gmail.com
Předmět: info

Vážení a milí přátelé zahrádkáři !
Mailem obdržíte fakturu od paní účetní, kterou prosíme co nejdříve zaplatit, nejpozději do 31.3.2020.  Máme navýšený nájem jak od MČ Lysolaje, tak od MČ Suchdol (cca 1600 Kč na jeden pozemek). Jsou úpravy v účtování energií, dostanete vysvětlující informaci. Vzhledem ke změnám v katastru a změnám plateb budeme muset připravit nové podnájemní smlouvy, budete postupně v průběhu sezóny pozváni k podpisům.
VODA SE POUŠTÍ   4. 4. 2020  ráno

  • od 8,00 je nutné mít napojené vodoměry (správným směrem)
  • vyčkat až  Vám přijdou zkontrolovat stav na vodoměru a připevnit plombu
  • Všichni budou přítomni na zahrádkách, pokud nemohou, zajistí si na pomoc souseda… 
Dlouho jsem váhala, ale vzhledem k epidemiologické situaci jsem se po dohodě s výborem ZO rozhodla zrušit členskou schůzi 14.3.20. V podstatě bychom se sešli na 2 hodiny v uzavřené místnosti, většina z nás už je věkově v rizikové skupině pro jakoukoli chřipku a následné eventuelní komplikace. Myslím, že by ani účast nebyla dostačující pro hlasování.
Potřebujeme ale nutně vyřešit několik věcí, proto v den pouštění vody bude sedět několik členů výboru ve společné klubovně od 9,00 do 14,00 hod.
Je nutné, abyste se tam postupně dostavili v průběhu celé doby, protože:
OBDRŽÍTE: 
  • nové klíče od společných bran, původní klíče si necháte, protože k výměně vložek firmou dojde cca do 14 dnů. Původní klíče pak vhodíte do schránky u společné klubovny. Na každou chatu budou max. 3 klíče, každý člen ZO má klíč zdarma, zbylé klíče do počtu 3 ks možno koupit za 100 Kč/ks. Při ztrátě klíče, nový bude účtován 1000 Kč. Klíče jsou chráněné firmou proti kopírování . Při prodeji chaty a převodu podnájmu pozemku, musí předávají předat všechny klíče novému nájemci, za chybějící zaplatí 1000 Kč. Musíme ochránit náš společný majetek a už nedopustit, aby osadou procházeli s klíči cizí lidé, které nikdo nezná, nebo tu byli viděni při stavbě některých chat… 
  • Osadní řád 
  • Plán akcí na r. 2020
  • Známku na rok 2020
Poté se posadíte do křesílek, přečtete si hospodaření za rok 2019 a návrh hospodaření na r. 2020, prostudujete si návrh Usnesení ( to je to, co jsme měli projednat na členské schůzi )Pokud s ním budete souhlasit, podepíšete na Prezenční listině účast, a event. souhlas s uvedenými body, může přijít jen jeden člen z rodiny, donese plnou moc od dalšího člena .   Budeme odpovídat na dotazy, pokud budou připomínky, zapracuji je do konečného Usnesení. To vyvěsíme do schránek, a pak jej všichni dostanete mailem, kdo nemá dostane vytištěné, až přijde podepisovat nové smlouvy To by mohlo být někdy v průběhu května,  kdy už bude hezky, budete na zahrádkách, vyvěsíme termíny, kdy  Vás pozveme. 
Přejeme všem hlavně pevné zdraví a sílu do nové sezóny !              Mgr. Zelenková


-- 
Mgr. Jana Zelenková
předsedkyně ZO Na Zavážkách
Praha 6 - Lysolaje
tel. 724085584