понедельник, 26 августа 2019 г.

Jak na to? Vše smíchejte dohromady

  • 2 polévkové lžíce peroxidu vodíku

  • 1 čajová lžička přípravku na nádobí
  • ½ běžného hrnku jedlé sody
https://prosvet.cz/wp-content/uploads/2019/08/4-5.pngNic více potřeba nebude. Jak vidíte, není třeba žádných drahých čističů z obchodu. Všechny ingredience vás vyjdou na pár korun a jak se brzy přesvědčíte, mnohem lepší je i jejich účinnost, pokud jde o odstranění veškerých připálenin.

Jak na to? Vše smíchejte dohromady

První krok je jasný. Vezměte všechny složky a smíchejte je dohromady. Cílem by mělo být vytvoření jednotné pasty. Pokud se jedná o velké nádobí, nebo několik kusů pánví a hrnců, připravte si směsi více. Jednoduše vynásobte jednotlivé suroviny stejným číslem. Když máte promícháno, už se stačí pustit do samotného čištění.

Naneste na pánve a jiné nádobí

Vzniklou čisticí pastu z peroxidu a jedlé sody naneste na konkrétní nádobí tam, kde jsou připáleniny, které se vám nedaří odstranit. Následně se nemusíte o nic starat, jelikož směs necháte pouze působit. A to zhruba 10 – 15 minut. Po uplynutí tohoto času stačí pánev opláchnout pod proudem vody a bude jako nová. Pokud jsou spáleniny velmi silný, stačí vzít houbičku na nádobí a před oplachem je odstranit mechanicky. Jak vidíte, stačí pár minut, pár korun a vaše nádobí může být opět jako nové. A my musíme říci, že dokonalé.